Daniel

37 jaar / Hilversum

Ik kwam bij Ellen omdat ik al vijf jaar last had van paniekaanvallen. Vooral ’s nachts. Ik was verbaast over de oorzaak en was er na een enkele sessie van verlost. Sindsdien slaap ik weer goed en word ik uitgerust wakker. Soms ben ik nog wel eens onrustig, maar dan herinner mij direct de woorden die Ellen mij meegaf na de sessie en dan voel me weer goed. Ik heb de sessie als heel prettig en ontspannen ervaren en vond Ellen erg professioneel.

Robin

32 jaar / Londen, UK

Het mooie aan de sessie die ik met Ellen had, is dat het heeft geholpen om te realiseren, dat een bepaalde gebeurtenis uit mijn tienerjaren, mij vandaag de dag nog steeds weerhield om echt te genieten van succes. Door dit te identificeren en met behulp van de sessie en de mantra van Ellen een plaats te geven. Nu kan ik me volledig met nieuwe energie richten op mijn nieuwe baan!

Kathy

34 jaar / Hilversum

Ik ben echt een ander mens geworden, of eigenlijk weer mijn authentieke ik, doordat er naar boven is gekomen wat er nou echt aan de hand was. En daardoor heb ik afscheid kunnen nemen van mijn issues, waardoor ik een andere mindstate heb gekregen. Ik sta veel positiever in het leven. Ellen heeft mij echt geholpen en ook een prettig gevoel gegeven, waardoor ik snel onder hypnose gebracht kon worden. Ik raad het iedereen aan om bij haar hypnotherapie te doen!!

Annemarie

35 jaar / omgeving Leiden

Onlangs heb ik een sessie in Rapid Transformational Therapy bij Ellen gedaan. Omdat ik hoogzwanger ben en de afstand het lastig maakte om fysiek bij haar te komen, hebben we de sessie via FaceTime gedaan. Dit ging ontzettend goed en eenvoudig. Ze bracht me kundig in een fijne staat van hypnose, waarbij ik me tegelijkertijd heel ontspannen en heel alert voelde. De sessie bracht zaken naar boven die ik niet zo snel had verwacht. Ik kon me gemakkelijk open stellen, doordat Ellen me heel snel goed op mijn gemak stelde. Hierdoor kwamen de beelden en emoties ook snel naar boven. Dit alles gebeurde in een vertrouwde en rustige sfeer, waardoor ik me steeds vol vertrouwen voelde. Na een interactief deel van de sessie, waarbij ik vragen beantwoordde en opgekomen beelden besprak, gingen we over naar een soort van begeleide meditatie. De woorden die Ellen uitsprak waren krachtig, volledig van toepassing en heel positief, wat meteen een enorm effect op mij had. De sessie stuurde me ze later op en luister ik nu zeer regelmatig terug. Bij het beluisteren komen er elke keer fijne beelden en positieve emoties bij mij boven, die mij een sterk gevoel van vertrouwen geven. Ik ben diep onder de indruk van de snelle en krachtige effecten. Dank je wel!

Antoinette

33 jaar / 't Gooi

Onzekerheid; een groot issue, door scheiding en vervelende voorvallen in mijn verleden was mijn zelfverzekerdheid tot het 0 punt gedaald. Ellen heeft een zeer persoonlijke op maat gemaakte therapie voor mij voorbereid en deze ook voor mij opgenomen zodat ik het dagelijks kon herhalen. Ik voel mij nu veel zekerder en durf beter aan te geven wat mijn wensen zijn en vooral ook aan te geven wat ik niet wil. Gewichtsverlies; Dankzij de methode van Marisa Peer ben ik inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen. Za-kelijk succes; Na een half jaar intensief zoeken naar een baan waar ik echt op mijn plek zou zijn ben ik inmiddels een paar maanden aan de slag binnen een functie die mij op het lijf is geschreven. Ellen heeft een zeer persoonlijke aanpak en is een sterke maar bovenal warme lieve vrouw. Volledig zonder oordeel en maakt waar wat ze beloofd

Linda

31 jaar / Stockholm - Zweden

Ellen is een geweldige therapeute! Ik vond onze sessie geweldig. We kwamen helemaal tot de kern van mijn oude gedrag en zodoende was ik in staat om mijn nieuwe leven te creëren en ik voel me gewoon fantastisch! Ik kan Ellen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die er klaar voor is om zich vrij te voelen in zijn eigen leven. Ik kan je niet genoeg bedanken!!

Christine

36 jaar / Leiden

Ik heb uiteindelijk drie sessies met Ellen gehad. Al gelijk na de eerste sessie merkte ik een enorm verschil. Omdat ik verschillende issues had die ik wilde aanpakken, hebben we er nog twee gedaan. Het effect is ongelooflijk. Ik voel me bevrijd en voel me eindelijk de persoon die ik hoor te zijn, maar die ik was kwijtgeraakt.