Wat kan je verwachten

Voorafgaand aan de sessie, hebben wij een korte telefonische kennismaking en bespreken we wat de beweegreden is om met mij te gaan werken.

De sessies houd ik in mijn praktijkruimte in Hilversum, of vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving via een Zoom Video-gesprek.
Na een korte inleiding begeleid ik je onder hypnose, oftewel een diepe ontspanning. Je blijft hierin de controle over jezelf houden en je bent in staat bent om antwoord te geven. Je bent niet in slaap, maar heel ontspannen en alert. Het is alsof je aan het dagdromen bent en je elk besef van tijd kwijt bent.

Tijdens deze ontspannen toestand sta je in verbinding met je onderbewustzijn (je “subconscious mind”). Het onderbewustzijn heeft elk detail en herinnering uit je leven nauwkeurig opgeslagen. Zo kunnen wij in hypnose tot de kern van het ongewenste gedrag en/of gevoel komen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van een computer. Als de oorzaak ontdekt is, geeft dat enorm veel vrijheid en rust en ben je in staat de overtuigingen, die je tegen hebben gehouden, te laten gaan. Met de krachtige en effectieve technieken die ik gebruik, geef ik jouw harde schijf een “update”, middels een hele krachtige, zeer persoonlijke en op maat gemaakte positieve imprint, die het gewenste gedrag stimuleert en activeert.

Het laatste gedeelte van de sessie is een hypnotische conditionering, waarvan ik een geluidsopname maak. Deze krijg je direct mee, of per e-mail opgestuurd, zodat je deze de komende 21 dagen minimaal één keer per dag luistert. Dit is nodig omdat het brein 21 dagen nodig heeft om een nieuwe overtuiging aan te nemen. In deze periode word je door mij ondersteund en begeleid, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe positieve overtuigingen gegarandeerd een blijvend effect op je hebben.

Door de effectieve technieken van RTT is er voor een issue doorgaans één tot maximaal drie sessies nodig.

De sessie duurt ongeveer 120 minuten.

RTT BY ELLEN - FOTOS DE SESSIE